ENDELIG! En hjælpepakke til unge

Pige, der læser i pjecen fra ungehjælpepakken. Ungehjælpepakken kan ses i forgrunden

Mange af os unge er udfordrede af du-ved-hvad. For corona har udfordret hyggen. Og alt hvad der er ungt, er for tiden aflyst.

Præcis derfor er det også særligt imponerende, at du har sat dit liv på pause og kæmpet med i kampen mod corona. Du har vist samfundssind. Tak. Du - og resten af Aarhus' unge - fortjener en hyldest for indsatsen.

Ungekriseledelsen har derfor sammensat en hjælpepakke, som 250 unge i Aarhus Kommune kan få glæde af.

Pakken er fuld af hygge og #godcoronakarma, som du kan bruge alene eller sammen med andre. Målet er at få smilet frem under mundbindene hos de unge. Sige tak for indsatsen. Sprede #godcoronakarma frem for virus. 

indhold i ungehjælpepakke

Hvordan får man en ungehjælpepakke?

Ungehjælpepakkerne bliver uddelt gennem en nomineringsrunde på sociale medier i samarbejde med en række sociale ungdomsorganisationer og frivillige unge.

Man kan altså på en række forskellige sociale medieprofiler, herunder Ungekriseledelsens egen @aarhuslytter Instagramprofil nominere sig selv eller en anden ung aarhusianer. Alle de nominerede er med i puljen om at modtage en af de 250 pakker. 

Kampagnen kører fra mandag d. 8. februar til torsdag d. 11. februar kl. 12.00. Herefter trækkes der lod og de heldige får besked torsdag d. 11. februar. Pakkerne uddeles i løbet af uge 7 og 8. 

HØR podcast om ungehjælpepakken

I mandagens afsnit af Aarhus Lytter podcasten, kan du høre Jeanett og Anna fra Ungekriseledelsens sekretariat tale pakken igennem. Fra HVORFOR til HVAD og HVORDAN. Lyt med her. 

billeder af ungekriseledelsens sekretariat