Ungekriseledelsen sætter ord på situationen i magasintillæg om at være ung i krise

6. januar 2021

I Aarhus Panoramas nyeste magasin, der netop er udgivet, har Ungekriseledelsen haft en finger med i spillet.

Inden i magasinet kan du nemlig finde et 16-siders tillæg fra Ungekriseledelsen om at være ung i coronakrise.

Læs med, når vi inviterer dig helt tæt på en række af kommunens unge, der på den ene eller den anden måde er særligt påvirket af corona. Du kan blandt andet møde gutterne fra Bogfinkevej og høre om, hvordan det er at arbejde i musikbranchen i øjeblikket. Du kan møde Hedvig, der har senfølger efter corona, hvilket i hendes tilfælde betyder, at alt lugter af løg.

Du kan også møde Cathrine, som ikke har krammet andre end sin kæreste siden marts sidste år. Og du kan høre om Asles mærkelige studiestart i sommer.

Gode råd er ikke dyre

Corona fører ikke kun sygdomsforløb og senfølger med sig. I kølvandet følger også både mange og skiftende udmeldinger og restriktioner, som kan gøre det rigtig svært at være ung.

I vores tillæg finder du derfor også gode råd til, hvordan du holder modet oppe og bekæmper ensomhed med fællesskaber, hvordan du får den bedst mulige studiestart på trods af omstændighederne og meget mere.

Hvor finder jeg magasinet?

Normalt kan du finde Aarhus Panorama over hele byen på cafeer, i butikker og i storcentre. Men på grund af de mange restriktioner over Aarhus i øjeblikket bliver størstedelen af magasinerne husstandsomdelt til unge østjyder. Resten kan findes på de steder i bybilledet, der fortsat kan holde åbent. Så hold øje med postkassen og dit lokale take-away sted. Alternativt kan du altid finde et eksemplar i standeren ved Panoramas kontor i Vestergade 41.

Vil du læse tillægget nu og her, uden at rejse dig? Så kan du selvfølgelig også finde og læse tillægget online.